Képzeld el, hogy nyilvános szereplés előtt állsz és nem tudod képes vagy-e rá! És akkor valaki azt mondja, hogy „Higgy benne, hogy meg tudod csinálni! Ha hiszel benne, meg tudod csinálni. Ha nem hiszel benne, akkor nem tudod megcsinálni!” Tudod, ez egy alapvető igazság. Ha hiszel abban, hogy ki tudsz állni mások elé és sikered lesz, akkor úgy is fog történni. A hited ebben pont olyan fontos szerepet játszik, mint abban, hogy megfőzöl egy ételt. Elfordítod a tűzhely gombját, meggyújtod a gyufát, meggyújtod a lángot, ráteszed az edényt… és így tovább. Akár hiszed, akár nem, ha a megfelelő sorrendben a megfelelő dolgot teszed, a végeredmény étel lesz : )

A nyilvános szereplésben is sikeres leszel, ha a megfelelő dolgokat teszed a megfelelő sorrendben. : ) Ha hiszed, ha nem, ezt se nehezebb megtanulni, mint a főzést.

 

szeretettel:

 

Balázs Boglár

Lámpaláz Csillapító

A bejegyzés trackback címe:

https://lampalaz-csillapito.blog.hu/api/trackback/id/tr955171184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása